Koncernløsning

Denne type projekt passer til organisationen, der ønsker en koncernløsning, hvor design, funktionaliteter og hosting skræddersyes og tænkes på tværs af hele koncernen.

Kontakt os for en konkret projektpris.

For den store, komplekse organisation

Der er rigtig god ræson i at tænke i at en koncernløsning, hvis I er en organisation, der både har et slægtskab på tværs men samtidigt har brug for individualitet og spændvidde i løsning og design. De kunder, der er listet op herunder, har alle været karakteriseret af at være store, komplekse kunder med brug for et særligt tilrettelagt projektforløb. 

SaaS-løsning med et stort mulighedsrum

GoBasic er et SaaS-CMS. SaaS står for Software as a Service. Teknikken er med andre ord på plads, og ovenpå den er mulighedsrummet stort i forhold til at skabe en custom-løsning til jer, både når det kommer til funktionalitet og design. Og netop den store fleksibilitet gør GoBasic optimal ift. at skabe en koncernløsning med en lang stribe forskelligartede sites på samme platform. 

Kontakt

Rasmus Ørgaard Rudolf
Adm. Direktør

T: +45 5077 5690
E: rasmus@beru.dk

Priser

Hosting og support

En ting er projektpris. Den spænder vidt ift. jeres ønsker til en koncernløsning. Så kontakt os for at fortælle om jeres behov, så kan vi give et hurtigt overslag.

Noget andet er prisen for hosting og support. Prismodellen her er den samme som for alle andre og baseret på antal hits på jeres websites og evt. tilvalg. Alt sammen baseret på en kontrakt gennem SKI 02.19.

Leverancer

GoBasic - Månedligt abonnement

GoBasic basispris
GoBasic hits på serveren (indtast antal i tusinder / md)
Tilføj specialudviklet kode
Guldsupport

Udvidelser

GoBasic intranet: Basis pris + brugere (indtast antal brugere)
GoBasic Mail (tilvælg evt. brug på et antal subsites)
GoBasic HTML publikationer

Pris

Udspecificering af valg
Gem og send til mail