Sikkerhed

Byg websites på et sikkert fundament

Der er sket en markant udvikling inden for it-sikkerhed de seneste år. Den sikreste vej, når man bygger offentlige websites, er derfor at gå med en leverandør, der har erfaring med at håndtere offentlige kunder af en vis størrelse og karakter.

Tårnhøje krav

Kom i det gode - og sikre - selskab

Mange af vores kunder leverer kritisk infrastruktur til det danske samfund, og derfor foretrækker vi i Berú at gå med livrem og seler frem for at stå i en uheldig situation. Vores kunders behov er med til at sikre og teste, at alle krav til sikkerhed og GDPR efterleves til punkt og prikke. Mange er vores kunder er enten ressortansvarlige eller skal selv leve op til højeste niveau af sikkerhedsprocedurer.

Dokumentation

Sikkerhed sort på hvidt

Nøjes ikke med at lytte til os. Vores kunder skal have dokumentation for, at vi har styr på både IT-sikkerhed og GDPR. Vi får derfor årligt udarbejdet en sikkerhedsrevision af en uafhængig statsautoriseret IT-revisor efter standarden ISAE 3000. Hent rapporterne her:

ISAE 3000 rapporter

Test os

Lev maksimalt op til minimumskrav

Vi står selvfølgelig til enhver tid på mål for at efterleve de 20 tekniske minimumskrav til sikkerheden i it-løsninger for statslige myndigheder:

Læs mere om tekniske minimumskrav for offentlige myndigheder

Når du som kunde skal vælge en ny web-leverandør, anbefaler vi altid, at du tester eksisterende websites fra potentielle leverandører via sikkerhedstjekket:

Sikker På Nettet

 

 

Anti-DDoS

Godt beskyttet mod DDoS-angreb

Som leverandør af adskillige websites, der klassificeres som kritisk infrastruktur, har vi et indgående kendskab til DDoS-angreb* og en række faste gennemtestede sikkerhedsprocedurer, som sikrer den lavest mulige nedetid ved evt. DDoS-angreb.

* DDoS står for Distributed Denial of Service. Det er et overbelastningsangreb, hvor hackere sender store mængder forespørgsler til en hjemmeside.

Priser

Se hvad GoBasic koster for jeres organisation?

Vi vil gerne sørge for, at der er fuld gennemsigtighed omkring, hvad projekt og hosting koster hos os. Klik dig ind i prisberegneren og se, hvad dit projekt kommer til at koste alt i alt.

Gå til priser